Deutsches Gymnasium für Nordschleswig  
facebook home
Nye Elever
Adgangsbetingelser   Sådan starter det...

Din skoletid på Deutsches Gymnasium begynder med en orienteringsfase, det såkaldte grundforløb, der forløber fra august til december. Her lærer du de obligatoriske fag at kende og bliver introduceret til gymnasieskolens undervisnings- og indlæringsmetoder. I forløbet har du også tre fag, som du måske ikke kender endnu: naturvidenskabeligt grundforløb, almen sprogforståelse og almen studieforberedelse.

I det naturvidenskabelig grundforløb samarbejder de tre naturvidenskabelige fag kemi, biologi og naturgeografi og belyser et emne fra hver deres perspektiv, så du kan få et indtryk af fagenes måde at arbejde på og deres specifikke metoder.

Faget almen sprogforståelse handler om at tilegne sig teoretisk viden om sproget. Herunder orddannelse, betydning, grammatik og sproghistorie. Det stifter også bekendtskab med latin, og du lærer at anvende relevante fagtermer.

almen studieforberedelse samarbejder alle fag. Her skal du vise, at du kan overføre din viden og dine færdigheder på nye problemstillinger, dvs. du skal arbejde med problemstillinger ud fra to forskellige fags perspektiver og således nå frem til løsninger. I modsætning til de to andre forløb afsluttes dette fag ikke efter grundforløbet. Du har perioder med projektarbejde i alle tre år af din gymnasiale uddannelse. Efter tre år aflægger du – ligesom enhver anden gymnasieelev i Danmark en prøve i almen studieforberedelse. 

 

 

 

.

Arrangementer
Studieture
Bruxelles
Studieretninger
Transport
Tilmeldingsformular
 
 
 
 
 
   
Galleri Lectio Links Kontakt Brochure